Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnička Instalacija Dizajn

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umjetnička Instalacija Dizajn Instalacijski dizajn Japanskog plesa. Japanci su od davnina gomilali boje da bi izrazili svete stvari. Također, gomilanje papira s kvadratnim siluetama koristi se kao stvar koja predstavlja svetu dubinu. Nakamura Kazunobu dizajnirao je prostor koji mijenja atmosferu promjenom u različite boje s takvim kvadratnim "nagomilavanjem" kao motivom. Ploče koje lete u zraku centrirajuće na plesače prekrivaju nebo iznad prostora pozornice i prikazuju pojavu svjetlosti koja prolazi kroz prostor koji se ne mogu vidjeti bez ploča.

Ime projekta : Kasane no Irome - Piling up Colors, Ime dizajnera : Nakamura Kazunobu, Ime klijenta : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Umjetnička Instalacija Dizajn

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.