Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kapela

Coast Whale

Kapela Bionički oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Čovjek može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je čovjeku lakše razmišljati o zanemarivanju propadanja okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta u prirodnom okruženju. Prirodni i okolišni materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.

Ime projekta : Coast Whale, Ime dizajnera : Zhang Jinyu, Ime klijenta : Zhang Jinyu.

Coast Whale Kapela

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.