Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Frizerski Salon

Taipei Eros

Frizerski Salon Frizerski saloni temelje se na geometriji crne, bijele i sive boje. Gestovi šišanja prevode se u gomilanje kiparskih cjelina. Trokutasti motiv oblikuje funkcionalne kocke i ravnine od stropa do poda kroz akcije slanja, rezanja i šivanja. Svjetlosne šipke ugrađene u razdjelne linije doprinose brojnim rasvjetnim pojasevima koji služe kao dopunska rasvjeta pri rješavanju stanja spuštenog stropa. Oni se protežu i meandriraju odrazom velikog zrcala, slobodno se okrećući između ravnina i trodimenzionalnosti.

Ime projekta : Taipei Eros, Ime dizajnera : Stephen Kuo, Ime klijenta : Materiality Design.

Taipei Eros Frizerski Salon

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.