Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Skulptura

Atgbeyond

Skulptura Xi'an se nalazi na početnom mjestu Velikog puta svile. U kreativnom istraživačkom procesu umjetnosti oni spajaju modernu prirodu hotelskog brenda Xi'an W, posebnu povijest i kulturu Xijana i prekrasne umjetničke priče dinastije Tang. Pop u kombinaciji sa grafiti umjetnošću postaje umjetnički izraz W hotela koji je imao dubok utjecaj.

Ime projekta : Atgbeyond, Ime dizajnera : Lin Lin, Ime klijenta : Marriott Group W hotel Xi'an.

Atgbeyond Skulptura

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.