Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Mondrian

Rasvjeta Viseća lampa Mondrian dopire do emocija kroz boje, volumene i oblike. Ime vodi do inspiracije, slikara Mondriana. To je viseća lampa pravokutnog oblika u horizontalnoj osi izgrađena od nekoliko slojeva obojenog akrila. Lampa ima četiri različita pogleda koristeći prednost interakcije i harmonije koju stvara šest boja korištenih za ovu kompoziciju, gdje se oblik prekida bijelom linijom i žutim slojem. Mondrian emituje svjetlost prema gore i prema dolje stvarajući difuzno, neinvazivno osvjetljenje, koje se podešava bežičnim daljinskim upravljačem koji se može zatamniti.

Ime projekta : Mondrian, Ime dizajnera : Mónica Pinto de Almeida, Ime klijenta : Mónica Pinto de Almeida.

Mondrian Rasvjeta

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.