Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Predlošci Za Crtanje

insectOrama

Predlošci Za Crtanje InsectOrama je skup od 6 predložaka za crtanje koji sadrže 48 oblika. Djeca (i odrasli) mogu ih koristiti za crtanje imaginarnih stvorenja. Suprotno većini šablona za crtanje, insectOrama ne sadrži kompletne oblike već samo dijelove: glave, tijela, šape ... Naravno dijelove insekata, ali i dijelove drugih životinja i ljudi. Korišćenjem olovke na papiru možete uočiti beskrajni niz bića, a zatim ih obojati.

Ime projekta : insectOrama, Ime dizajnera : Stefan De Pauw, Ime klijenta : .

insectOrama Predlošci Za Crtanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.