Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Minđuše

GEMEL

Minđuše Cilj mi je bio stvoriti dragi kamen koristeći oblikovanje preše kao moju metodu izrade, i proizvod upotrijebiti u svojim povijesno referenciranim draguljima. Rezultat je lagana replika dragog kamenja 'Gemel'. 'Gemel' se može proizvesti u širokom rasponu živih boja, uzoraka i veličina. 'Gemel' je lagan, što omogućava da se veliki kamen 'Gemel' nosi kao minđuše, koje su udobne za korisnika. Upotreba 'Gemel' daje mi priliku da se širok raspon oblika i boja uklopi u moj nakit.

Ime projekta : GEMEL, Ime dizajnera : Katherine Alexandra Brunacci, Ime klijenta : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Minđuše

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.