Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Minđuše

GEMEL

Minđuše Cilj mi je bio stvoriti dragi kamen koristeći oblikovanje preše kao moju metodu izrade, i proizvod upotrijebiti u svojim povijesno referenciranim draguljima. Rezultat je lagana replika dragog kamenja 'Gemel'. 'Gemel' se može proizvesti u širokom rasponu živih boja, uzoraka i veličina. 'Gemel' je lagan, što omogućava da se veliki kamen 'Gemel' nosi kao minđuše, koje su udobne za korisnika. Upotreba 'Gemel' daje mi priliku da se širok raspon oblika i boja uklopi u moj nakit.

Ime projekta : GEMEL, Ime dizajnera : Katherine Alexandra Brunacci, Ime klijenta : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Minđuše

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.