Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Commode

Furniture of positive emotions

Commode To je commod in commode, koji se čini kao što se sastoji od dva različita proizvoda - comoda sa vratima i comoda sa ladicama. Neobična vrata učinila su komodu potpuno funkcionalnim, a otvaranje vrata je poput rakova s otvorenim kandžama. Jedinstven nameštaj, koji donosi radost. Jednostavno za proizvodnju. Dajte pokretu iluziju. Nema drugog analoga za ovaj namještaj.

Ime projekta : Furniture of positive emotions, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Commode

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.