Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Commode

Furniture of positive emotions

Commode To je commod in commode, koji se čini kao što se sastoji od dva različita proizvoda - comoda sa vratima i comoda sa ladicama. Neobična vrata učinila su komodu potpuno funkcionalnim, a otvaranje vrata je poput rakova s otvorenim kandžama. Jedinstven nameštaj, koji donosi radost. Jednostavno za proizvodnju. Dajte pokretu iluziju. Nema drugog analoga za ovaj namještaj.

Ime projekta : Furniture of positive emotions, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Commode

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.