Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sjedište

Weaving Space

Sjedište U ovom projektu, rabljena tvornička zgrada pretvorena je u višenamjenski prostor koji uključuje izlog, modnu pistu i dizajnerski ured. Inspiriran "tkanim tkanjem", aluminijumski ekstrudirani profil korišten je kao osnovna komponenta zidova. Različite gustoće ekstruzija definiraju različite funkcije prostora. Zid fasade izgleda kao veliki sanduk iz kojeg bi se mogle zabraniti sve neovlaštene osobe. Unutar zgrade koriste se istisci niže gustine kako bi svi prostori postali prozirni, kako bi se potaknula komunikacija između franšiza i dizajnera.

Ime projekta : Weaving Space, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : PMTD Ltd..

Weaving Space Sjedište

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.