Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacija Za Sat

Dominus plus

Aplikacija Za Sat Dominus plus na originalan način izražava vrijeme. Kao točkice na komadima domine predstavljaju tri skupine točkica: sati, desetine minuta i minuta. Vrijeme dana može se očitati iz boje točkica: zelena za AM; žuta za PM. Aplikacija sadrži tajmer, budilicu i zvonjave. Sve funkcije su navigacijske dodirom diskretnih kutnih točaka. Imao je originalan i umjetnički dizajn koji predstavlja stvarno lice 21. vijeka. Dizajniran je u predivnoj simbiozi sa futrolama Apple-ovih prenosnih uređaja. Ima jednostavno sučelje sa samo nekoliko potrebnih riječi za rad.

Ime projekta : Dominus plus, Ime dizajnera : Albert Salamon, Ime klijenta : .

Dominus plus Aplikacija Za Sat

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.