Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Agencija Za Nekretnine

The Ribbon

Agencija Za Nekretnine Kao što je "Ples trake", sa otvorenim prostornim razmjerima, cjelokupni prostor je bijel, iskoristite koncept objavljivanja namještaja, oblikujte odnos koji povezuje sa prostorom, najviše je poseban odnos zida i ormarića, integrirajte se stol sa stropom i tlom, namjerno izbiti presjek nepravilne geometrije, ne samo da prekrivaju preveliku količinu nedostataka snopa, već pokazuju i moderni stvarni koncept, pokazujući apstraktnu ideju vrpce u obliku krivulje kroz odraz svjetlosti.

Ime projekta : The Ribbon, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Agencija Za Nekretnine

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.