Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bluetooth Slušalice

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalice Ova nova "Titanium +" slušalica iz Bluetreka, dovršena u stilskom dizajnu koji simbolizuje "pružanje ruku" (uzletna cijev koja se proteže od kružnog komada uha), ugrađena u izdržljivi materijal - aluminijsku metalnu leguru i, prije svega, opremljena mogućnostima za strujanje audio signala s najnovijih pametnih uređaja. Funkcija brzog punjenja omogućava produženje razgovora u trenu. Patentirani dizajn postavljanja baterija omogućava da se balansira težina na slušalicama kako bi se povećala udobnost upotrebe.

Ime projekta : Bluetrek Titanium +, Ime dizajnera : CONNECTEDEVICE Ltd, Ime klijenta : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth Slušalice

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.