Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bluetooth Slušalice

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalice Ova nova "Titanium +" slušalica iz Bluetreka, dovršena u stilskom dizajnu koji simbolizuje "pružanje ruku" (uzletna cijev koja se proteže od kružnog komada uha), ugrađena u izdržljivi materijal - aluminijsku metalnu leguru i, prije svega, opremljena mogućnostima za strujanje audio signala s najnovijih pametnih uređaja. Funkcija brzog punjenja omogućava produženje razgovora u trenu. Patentirani dizajn postavljanja baterija omogućava da se balansira težina na slušalicama kako bi se povećala udobnost upotrebe.

Ime projekta : Bluetrek Titanium +, Ime dizajnera : CONNECTEDEVICE Ltd, Ime klijenta : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth Slušalice

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.