Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Blok Star 40 Godina

780 Tianshan Road, Shanghai

Uredski Blok Star 40 Godina U ovoj zgradi staroj 40 godina originalni elementi poput okvira prozora i rukohvata stubišta čuvaju se i preispituju kako bi blijedi tragovi vremena mirno ispričali priču. Klijent se specijalizirao za podzemne usluge otkrivanja komunalnih usluga. Filozofija kompanije je „viđanje nevidljivog“, tako da je moderan i minimalni središnji hodnik posebno dizajniran kako bi uredno sakrio prostorije, a ipak suptilno otkrio svoja vrata. Kroz cijelu zgradu možete vidjeti nostalgični ambijent, modernu funkcionalnost i China Chic koji stupaju na snagu za očuvanje, kao i oživljavanje ovog povijesnog mjesta.

Ime projekta : 780 Tianshan Road, Shanghai, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Uredski Blok Star 40 Godina

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.