Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Blok Star 40 Godina

780 Tianshan Road, Shanghai

Uredski Blok Star 40 Godina U ovoj zgradi staroj 40 godina originalni elementi poput okvira prozora i rukohvata stubišta čuvaju se i preispituju kako bi blijedi tragovi vremena mirno ispričali priču. Klijent se specijalizirao za podzemne usluge otkrivanja komunalnih usluga. Filozofija kompanije je „viđanje nevidljivog“, tako da je moderan i minimalni središnji hodnik posebno dizajniran kako bi uredno sakrio prostorije, a ipak suptilno otkrio svoja vrata. Kroz cijelu zgradu možete vidjeti nostalgični ambijent, modernu funkcionalnost i China Chic koji stupaju na snagu za očuvanje, kao i oživljavanje ovog povijesnog mjesta.

Ime projekta : 780 Tianshan Road, Shanghai, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Uredski Blok Star 40 Godina

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.