Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hands-Free Video Telefon Za Vrata

Tiara

Hands-Free Video Telefon Za Vrata Tiara je dizajnirana u skladu s horizontalnom i vertikalnom upotrebom, ovisno o širini mjesta uporabe. Estetska kvaliteta proizvoda može se održavati u vodoravnom i vertikalnom položaju. Patentirani okretni aparat od 90 stepeni koji je dizajniran za 2,5 i 3,5 inčne monitore omogućava lako okretanje monitora. Poklope se može otvoriti bez upotrebe pomoćnog aparata ili sile pomoću patentiranog sistema zaključavanja. Zamjenjivi okviri i rešetke zvučnika pružaju iznenađujući estetski utjecaj.

Ime projekta : Tiara, Ime dizajnera : RAHSAN AKIN, Ime klijenta : NETELSAN.

Tiara Hands-Free Video Telefon Za Vrata

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.