Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kartica S Porukama

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica S Porukama Neka komplet za izradu životinjskog papira isporučuje vaše važne poruke. Zapišite svoju poruku u tijelo, a zatim je pošaljite zajedno s ostalim dijelovima unutar koverte. Ovo je zabavna kartica poruka koju primalac može sastaviti zajedno i prikazati. Sadrži šest različitih životinja: patku, svinju, zebru, pingvina, žirafu i jelena. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor.

Ime projekta : Standing Message Card “Post Animal”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Kartica S Porukama

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.