Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

cocktail

Stol Dizajn je crni koktel stol sa zanimljivim sjenkama koje se poigravaju crnom bojom stol. Riječ je o bezvremenskom dizajnu koji će se uklopiti sa mnogim stilovima. Artefakti se mogu prikazati na različitim niže nivoima da bi se promijenio izgled stol, istovremeno čuvajući vrh stol. Stol je KD gotovina i dizajn dizajna: bilo koga, kupite, ponesite kući i lako ga sastavi. Dizajn je lijep, zanimljiv za gledanje, ali nije nametljiv. Koktel stolovi su obično u centru aktivnosti, ali ne bi trebali postati centar pažnje - ova tablica ostvaruje upravo to

Ime projekta : cocktail, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Stol

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.