Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Stolice

Hoek af

Stol, Stolice „Hoek af“, doslovno prevedeno na engleski, znači „nedostaje ugao“, ali kada kažete da neko nedostaje ugao na holandskom, to znači da su pomalo ludi. Razmišljao sam o tim riječima dok sam razmišljao o prijatelju koji „nedostaje ugao“, pa mi je postalo očigledno da iako mu nedostaje ugao, zapravo je zanimljiviji. I više nego što me pogodilo, ako uzmete kvadrat i isečete jedan ugao, stvorena su dva nova ugla, što znači da umjesto da nešto izgubite, nešto se dobija. Svaki komad "hoek af" izgubio je ugao, ali je osvojio dva ugla i dve noge.

Ime projekta : Hoek af, Ime dizajnera : David Hoppenbrouwers, Ime klijenta : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Stol, Stolice

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.