Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućište Za Prijenosne Baterije

Parallel

Kućište Za Prijenosne Baterije Kao i iPhone 5, Parallel je postavljen tako da potrošačima nudi super bateriju od 2500mAh - to je nevjerojatnih 1.7X više životnog vijeka. Ovo je izuzetno pogodno za potrošače koji su uvijek u pokretu i u potpunosti koriste mogućnosti iPhone-a. Parallel je odvojiva baterija sa komplementarnim tvrdim polikarbonatnim futrolom. Priključite se kad je potrebno više energije. Izvadite da olakšate težinu. Ergonomsko je dizajniran da se dobro uklapa u vaše ruke. Uz ugrađeni gromobranski kabl i 5 boja koje odgovaraju zaštitnom kućištu, on ima istu dužinu kao i iPhone 5.

Ime projekta : Parallel, Ime dizajnera : Appcessory Pte Ltd, Ime klijenta : Gosh!.

Parallel Kućište Za Prijenosne Baterije

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.