Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Melek Taus

Nakit U određenoj ideologiji Bog stavlja svijet pod skrb sedam svetih anđela. Melek Taus ili The Peacock Angel je najveći i prvi koji je izronio iz Božje svjetlosti u obliku duge. Skupno, ovih sedam anđela, sedam je boja duge, a Melek Taus je plava. Kad je Melek Taus odbio da se prikloni Adamu, srušen je s neba. Pokajao se zbog svog grijeha ponosa i plakao 7000 godina, suze su ugasile vatru pakla. Melek Taus je pomilovan i vraćen na funkciju poglavara anđela. Melek Taus je emanacija Boga koji je stvorio kosmos iz Kosmičkog EGG-a.

Ime projekta : Melek Taus, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Nakit

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.