Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Melek Taus

Nakit U određenoj ideologiji Bog stavlja svijet pod skrb sedam svetih anđela. Melek Taus ili The Peacock Angel je najveći i prvi koji je izronio iz Božje svjetlosti u obliku duge. Skupno, ovih sedam anđela, sedam je boja duge, a Melek Taus je plava. Kad je Melek Taus odbio da se prikloni Adamu, srušen je s neba. Pokajao se zbog svog grijeha ponosa i plakao 7000 godina, suze su ugasile vatru pakla. Melek Taus je pomilovan i vraćen na funkciju poglavara anđela. Melek Taus je emanacija Boga koji je stvorio kosmos iz Kosmičkog EGG-a.

Ime projekta : Melek Taus, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Nakit

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.