Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspirisan terasom od travertina u prirodi, Wavy je set za čaj koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Ako gurnete šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka mira.

Ime projekta : Wavy, Ime dizajnera : Patricia Sheung Ying Wong, Ime klijenta : Patricia Wong.

Wavy Čajni Set

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.