Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotoinstalacija

Decor

Fotoinstalacija U zgradi modela želim da razmišljam o stvarnosti, da je smatramo svojom i gledamo kao scenografiju na zamišljeni scenarij. Scenarij po prirodi povremeni i pokvarljivi. Šta se krije iza toga ili šta će se dogoditi kada kalupi za dekor možda nisu nadolazeća apokalipsa, već stvaranje novog procesa. Još jedna slika onoga što bi se moglo dogoditi kada emisija završi.

Ime projekta : Decor, Ime dizajnera : Johanna Mårtensson, Ime klijenta : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstalacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.