Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torbica

Handbags 3D

Torbica Duh Mariela Calvé branda može definirati prijedlog modernog, ženstvenog i kozmopolitskog, jednostavnog, chic-a i dizajna, s posebnom pažnjom u završnici i detaljima. U svakoj od njihovih kolekcija torbica i dodataka ističe se kombinacija organskih i arhitektonskih oblika, oplemenjena finim materijalima i živim bojama, pružajući taj otisak tako poseban i jedinstven. Karakterizira ga promocija novog stila, gdje su koža, platno, neopren i drugi pažljivo odabrani kvalitetni materijali glavni protagonisti.

Ime projekta : Handbags 3D, Ime dizajnera : Mariela Calvé, Ime klijenta : Mariela Calvé.

Handbags 3D Torbica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.