Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torbica

Handbags 3D

Torbica Duh Mariela Calvé branda može definirati prijedlog modernog, ženstvenog i kozmopolitskog, jednostavnog, chic-a i dizajna, s posebnom pažnjom u završnici i detaljima. U svakoj od njihovih kolekcija torbica i dodataka ističe se kombinacija organskih i arhitektonskih oblika, oplemenjena finim materijalima i živim bojama, pružajući taj otisak tako poseban i jedinstven. Karakterizira ga promocija novog stila, gdje su koža, platno, neopren i drugi pažljivo odabrani kvalitetni materijali glavni protagonisti.

Ime projekta : Handbags 3D, Ime dizajnera : Mariela Calvé, Ime klijenta : Mariela Calvé.

Handbags 3D Torbica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.