Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE je jedan od najnovijih Smart Set Top Box kompanije koji pruža digitalnu tehnologiju emitiranja za TV korisnike. Najvažniji lik NOSE-a je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Unutar plastičnog poklopca nalazi se metalni kofer koji se koristi za sprečavanje pregrijavanja proizvoda.

Ime projekta : NOSE Set Top Box, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.