Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poster

50s news-gift paper

Poster Osvrćući se na dane kada su trgovci u Singapuru prodavali novine za umotavanje robe, ovaj poklon-papir nadahnut 1950-ima pobudi nostalgična sjećanja na te dane. Te vijesti i vrhunske priče iz 1950-ih također stvaraju zanimljiv izvor identiteta, pomažući mlađoj generaciji da povezuje sadašnjost sa prošlošću. Živahna kineska tipografija primijenjena na starom novinskom papiru stvara spoj tradicionalnog i suvremenog, istovremeno stvarajući potpuno svježu privlačnost i poklon omota pogodan za svaku priliku. Takođe se mogu prikazati kao posteri.

Ime projekta : 50s news-gift paper, Ime dizajnera : Jesvin Yeo, Ime klijenta : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Poster

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.