Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Lohas

Restoran Brojač pobune urbanom ritmu. Baza se nalazi na prometnoj raskrsnici. Cjelokupni prostorni plan ima za cilj stvoriti blagi i ustaljeni tempo, kao da potiče vrijeme za usporavanje i u ovom brzom gradskom životu za uživanje u svakom trenutku ovdje i sada. Otvoreni prostor, kako je formiran, srednjim planiranjem, dijeli prostor na temelju različitih funkcionalnosti. Zasloni slični totemu dodaju nježnom prostornom ambijentu neku urođenu razigranost.

Ime projekta : Lohas, Ime dizajnera : Yu-Wen Chiu (Vita), Ime klijenta : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restoran

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.