Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota

The Wave

Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota Inspiriran japanskim principom "aktivne smirenosti", dizajn kombinira racionalne i emocionalne elemente u jednu cjelinu. Arhitektura spolja izgleda minimalistički i smireno. Ipak možete osjetiti ogromnu silu koja zrači iz njega. Pod njegovom čarolijom vi radoznalo klizite u unutrašnjost. Jednom unutra, nađete se u iznenađujućem okruženju prepunom energije i ispunjenih velikim medijskim zidovima koji prikazuju energične, apstraktne animacije. Na ovaj način štand postaje posjetiocima nezaboravan doživljaj. Koncept prikazuje asimetričnu ravnotežu koju nalazimo u prirodi i u srcu japanske estetike.

Ime projekta : The Wave, Ime dizajnera : Alia Ramadan, Ime klijenta : Toyota Motors Europe.

The Wave Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.