Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Svake godine Nissan proizvodi kalendar pod temom svoje robne marke „Uzbuđenje za razliku od bilo koje druge“. Verzija za 2013. godinu ispunjena je privlačnim i jedinstvenim idejama i slikama kao rezultat saradnje s umjetnikom plesačkog plesa „SAORI KANDA“. Sve slike u kalendaru djela su umjetnika plesnog plesa SAORI KANDA. Svoju inspiraciju dala je Nissan vozilo u svojim slikama koje su direktno crtane na horizontskoj zavesi postavljenoj u studiju.

Ime projekta : NISSAN Calendar 2013, Ime dizajnera : E-graphics communications, Ime klijenta : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendar

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.