Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Svake godine Nissan proizvodi kalendar pod temom svoje robne marke „Uzbuđenje za razliku od bilo koje druge“. Verzija za 2013. godinu ispunjena je privlačnim i jedinstvenim idejama i slikama kao rezultat saradnje s umjetnikom plesačkog plesa „SAORI KANDA“. Sve slike u kalendaru djela su umjetnika plesnog plesa SAORI KANDA. Svoju inspiraciju dala je Nissan vozilo u svojim slikama koje su direktno crtane na horizontskoj zavesi postavljenoj u studiju.

Ime projekta : NISSAN Calendar 2013, Ime dizajnera : E-graphics communications, Ime klijenta : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendar

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.