Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizuelna Umetnost

Loving Nature

Vizuelna Umetnost Voljeti prirodu projekt je umjetničkih djela koja aludiraju na ljubav i poštovanje prirode, prema svemu živom biću. Na svakoj slici Gabriela Delgado poseban naglasak stavlja na boju, birajući pažljivo elemente koji se stapaju s harmonijom kako bi se postigla bujna, ali jednostavna završnica. Istraživanje i njena istinska ljubav prema dizajnu daje intuitivnu sposobnost stvaranja živopisnih komada u boji s tačkastih elemenata u rasponu od fantastičnog do genijalnog. Njena kultura i osobna iskustva kompozicije oblikuju u jedinstvene vizualne pripovijesti, koje će zasigurno uljepšati svaku atmosferu prirodom i vedrinom.

Ime projekta : Loving Nature, Ime dizajnera : Gabriela Delgado, Ime klijenta : GD Studio C.A.

Loving Nature Vizuelna Umetnost

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.