Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn I Koncept Frizura

Hairchitecture

Dizajn I Koncept Frizura HAIRCHITECTURE je rezultat povezanosti frizera - Gijo i skupine arhitekata - FAHR 021.3. Motivirani Europskom prijestolnicom kulture u Guimaraesu 2012., oni predlažu ideju za spajanje dviju kreativnih metodologija, Arhitekture i frizure. S temom brutalističke arhitekture rezultat je nevjerojatna nova frizura koja označava transfiguracijsku kosu u apsolutnom zajedništvu s arhitektonskim strukturama. Predstavljeni rezultati su hrabre i eksperimentalne prirode, s jakom savremenom interpretacijom. Timski rad i vještina bili su presudni za stvaranje naizgled obične kose.

Ime projekta : Hairchitecture, Ime dizajnera : FAHR 021.3, Ime klijenta : Redken Portugal.

Hairchitecture Dizajn I Koncept Frizura

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.