Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Senzorna Slavina

miscea KITCHEN

Senzorna Slavina Sustav miscea KITCHEN je prva kuhinjska slavina za doziranje bez tekućina s više tekućina na dodir. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni sistem i jednostavan za upotrebu, eliminira potrebu za posebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. S sistemom se mogu koristiti različite visokokvalitetne i djelotvorne sapune, deterdženti i dezinficijensi. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.

Ime projekta : miscea KITCHEN, Ime dizajnera : Rob Langendijk, Ime klijenta : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Senzorna Slavina

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.