Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Lokacija E-Korporacije

Noritake

Web Lokacija E-Korporacije Napravljen prije godinu dana, ovo je bio vodeći projekt ravnanja stanova kada stan dizajn nije bio u trendu. Ovaj dizajn karakteriše oblikovanje pločica za proizvode i mrežni sistem cijelog web mjesta. Također sam stvorio jedinstveno brendiranje u podnožju s suptilnom, ali detaljnom tipografijom. Koncept ove web stranice trebao je stvoriti jednostavan, elegantan dizajn koji ima smisla koristeći prikladne bjeline i ravne elemente dizajna.

Ime projekta : Noritake, Ime dizajnera : Jade(Jung Kil) Choi, Ime klijenta : Noritake.

Noritake Web Lokacija E-Korporacije

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.