Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ležaljka

Riza Air

Ležaljka Moderna dizajnerska stolica pogodna za dnevni boravak klubova, rezidencija i hotela. Napravljena organskom strukturom izgleda nadopunjena posebnom mrežom na poleđini, stolica Riza ostvarena je samo s održivim masivnim drvetom i prirodnim lakovima. Inspiracija dizajna dolazi iz djela katalonskog arhitekta Antonija Gaudija i nasljeđa koje je modernistički arhitekt ostavio u Barceloni i koji je ikada inspirisan prirodnim elementima i organskim izgledom.

Ime projekta : Riza Air, Ime dizajnera : Thelos Design Team, Ime klijenta : Thelos.

Riza Air Ležaljka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.