Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ležaljka

Riza Air

Ležaljka Moderna dizajnerska stolica pogodna za dnevni boravak klubova, rezidencija i hotela. Napravljena organskom strukturom izgleda nadopunjena posebnom mrežom na poleđini, stolica Riza ostvarena je samo s održivim masivnim drvetom i prirodnim lakovima. Inspiracija dizajna dolazi iz djela katalonskog arhitekta Antonija Gaudija i nasljeđa koje je modernistički arhitekt ostavio u Barceloni i koji je ikada inspirisan prirodnim elementima i organskim izgledom.

Ime projekta : Riza Air, Ime dizajnera : Thelos Design Team, Ime klijenta : Thelos.

Riza Air Ležaljka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.