Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Smooth

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn mješalice za umivaonik Smooth slavina inspirisan je u najčišćem obliku cilindra, čineći prirodnu srodnu cijev tamo gdje teče sve dok ne dođe do korisnika. Namjeravali smo dekonstruirati uobičajene složene oblike koje ova vrsta proizvoda ima, što rezultira glatkim cilindričnim i sasvim minimalističkim oblikom. Glatki izgled uzrokovan linijama postaje prilično iznenađujući kada ovaj objekt preuzme funkciju korisničkog sučelja, jer ovo je model koji kombinira dinamičan dizajn i savršenu funkcionalnost miješalice za umivaonik.

Ime projekta : Smooth, Ime dizajnera : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Ime klijenta : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.