Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalna Stolica

oUeat

Multifunkcionalna Stolica nuun kids dizajn suosnivač Bruna Vila i Núria Motjé, dizajnira i proizvodi djeci višenamjenski namještaj, s posebnom linijom za domove sa blizancima ili braćom i sestrama slične dobi. Napravljena od završetka drvene i bijele ploče, kolekcija je posvećena djeci od 6 mjeseci do 10 godina i osmišljena je za podsticanje kreativnosti i igre, glavne aktivnosti djetinjstva. Uz to se ovaj namještaj može stalno reciklirati i ponovo upotrebljavati te zauzima najmanje mogućeg prostora, kako bi se prilagodio potrebama svakog trenutka.

Ime projekta : oUeat , Ime dizajnera : nuun kids design, Ime klijenta : Nuun kids design.

oUeat  Multifunkcionalna Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.