Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Organski Namještaj I Skulptura

pattern of tree

Organski Namještaj I Skulptura Prijedlog particije koja efikasno koristi četinarske dijelove; to jest vitki dio gornje polovine debla i nepravilno oblikovan dio korijena. Obratila sam pažnju na organske godišnje prstenove. Preklapajući se organski obrasci particije stvorili su udoban ritam u neorganskom prostoru. S proizvodima rođenim iz ovog ciklusa materijala, organski prostorni pravac postaje mogućnost za potrošača. Nadalje, jedinstvenost svakog proizvoda daje im puno veću vrijednost.

Ime projekta : pattern of tree, Ime dizajnera : Hiroyuki Morita, Ime klijenta : studio Rope.

pattern of tree Organski Namještaj I Skulptura

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.