Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maloprodaja

Sport In Street

Maloprodaja Dizajn smo započeli s raznim tablama raspoloženja koje određuju različita područja interesa mladih. Teme tehnologije, društvene mreže, streetart i priroda usvojene su za stvaranje trgovine ulica ulice. Industrijski materijali korišteni su u svim namještajima širom trgovine kako bi se stvorila hladan izgled zajedno s prirodnim materijalima zagrijava atmosferu koja teži osjetljivoj ravnoteži. S zamršenim dizajnom izaziva veliko uzbuđenje u skrivenim kutovima prodavaonice. Visoki postavljeni zasloni u sredini čine kupce radoznalijim dovodeći u tajnost.

Ime projekta : Sport In Street , Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Maloprodaja

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.