Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maloprodaja

Sport In Street

Maloprodaja Dizajn smo započeli s raznim tablama raspoloženja koje određuju različita područja interesa mladih. Teme tehnologije, društvene mreže, streetart i priroda usvojene su za stvaranje trgovine ulica ulice. Industrijski materijali korišteni su u svim namještajima širom trgovine kako bi se stvorila hladan izgled zajedno s prirodnim materijalima zagrijava atmosferu koja teži osjetljivoj ravnoteži. S zamršenim dizajnom izaziva veliko uzbuđenje u skrivenim kutovima prodavaonice. Visoki postavljeni zasloni u sredini čine kupce radoznalijim dovodeći u tajnost.

Ime projekta : Sport In Street , Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Maloprodaja

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.