Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maloprodaja

Sport In Street

Maloprodaja Dizajn smo započeli s raznim tablama raspoloženja koje određuju različita područja interesa mladih. Teme tehnologije, društvene mreže, streetart i priroda usvojene su za stvaranje trgovine ulica ulice. Industrijski materijali korišteni su u svim namještajima širom trgovine kako bi se stvorila hladan izgled zajedno s prirodnim materijalima zagrijava atmosferu koja teži osjetljivoj ravnoteži. S zamršenim dizajnom izaziva veliko uzbuđenje u skrivenim kutovima prodavaonice. Visoki postavljeni zasloni u sredini čine kupce radoznalijim dovodeći u tajnost.

Ime projekta : Sport In Street , Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Maloprodaja

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.