Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Senzorna Slavina

miscea LIGHT

Senzorna Slavina Raspon svjetla miscea LIGHT sa senzorima koji se aktiviraju senzorom imaju integrirani dozator sapuna ugrađen direktno u slavinu za udobnost i maksimalne higijene ruku. Koristeći brzu i pouzdanu senzorsku tehnologiju, pušta sapun i vodu za higijensko i ergonomsko iskustvo pranja ruku. Ugrađeni dozator sapuna aktivira se kada ruka korisnika pređe preko sektora sapuna. Sapun se tada pušta samo kada se ruka korisnika stavi ispod izlazne slavine slavine. Voda se može primiti intuitivno držeći ruke ispod izlaza za vodu.

Ime projekta : miscea LIGHT, Ime dizajnera : Rob Langendijk, Ime klijenta : miscea GmbH.

miscea LIGHT Senzorna Slavina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.