Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel Animacija bi trebala biti široko rasprostranjena manekenka koja pruža smjernice za svaki dio hotela. Različiti zajednički prostori uključujući predvorje, konferencijske dvorane, glavni restoran, Fitness & Spa centar, tursko kupatilo i VIP turske kupelji, sobe za masažu , izvršni salon, bazen, sobe za odmor i, osim toga, standardne sobe, apartmani, predsjednički apartman modelirani su u 4 mjeseca. Sva modelirana područja pretvorena su u animaciju od 6750 kadrova od 4,30 sekundi nakon šezdeset dana procesa. Ova animacija postala je važan element u uvođenju Sheraton Burse.

Ime projekta : Sheraton Bursa, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.