Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Eleganza

Kupaonski Namještaj Kolekcija kupaonskog namještaja Eleganza dizajnirana je sa ciljem da modernim pristupom vrati preciznost, eleganciju i osjećaje zanatskog namještaja i ručno izrađenih proizvoda i unese svjež dodir u kupaonsku kulturu. Kolekcija Eleganza koja ima fini pult na elegantnim stalcima ima elegantan, moderna, umjetnička i inovativna priča kombinirajući meke i oštre linije s jednostavnom ravnotežom.

Ime projekta : Eleganza, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Eleganza Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.