Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ventilirana Okretna Vrata

JPDoor

Ventilirana Okretna Vrata JPDoor je okretna vrata prilagođena korisnicima koja se spajaju sa sustavom prozora jalousie koji pomažu u stvaranju protoka ventilacije i istovremeno štede prostor. Dizajn se odnosi na prihvaćanje izazova i njihovo rješavanje uz pojedinačno istraživanje, tehnike i vjerujte. Bilo koji ispravan ili pogrešan nije nikakav dizajn, doista je vrlo subjektivan. Međutim, veliki dizajni ispunjavaju potrebe i potrebe krajnjeg korisnika ili imaju veliki utjecaj na zajednicu. Svijet je prepun različitog dizajnerskog pristupa u svakom kutku, stoga ne odustajte od istraživanja, „ostanite gladni ostanite budale - Steve Job“.

Ime projekta : JPDoor, Ime dizajnera : Jerome Thia, Ime klijenta : Exuidea Design.

JPDoor Ventilirana Okretna Vrata

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.